Zoeken

Juicy Jay’s Hemp Blunt Wraps Red Storm Cherry Pie met Infused Terpenes BOX/25

  • Pakjes
    25
  • Vloeitjes
    2

€ 22,99
Geen voorraad
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Altijd op voorraad
  • Super service & de juiste kennis
Product specificaties
Juicy Jay’s Hemp Blunt Wraps Red Storm Cherry Pie met Infused Terpenes zijn hoogwaardige blunt wraps die gemaakt zijn van 100% natuurlijke hennep. Deze blunt wraps zijn verpakt in een handige doos met 25 individueel verpakte wraps met daarin 2 stuks om de versheid te behouden en ervoor te zorgen dat je altijd een verse wrap bij de hand hebt.

De Red Storm Cherry Pie Hemp Blunt Wraps zijn doordrenkt met natuurlijke terpenen die de smaak en aroma versterken en je een unieke en heerlijke smaakervaring bieden. Het terpenenprofiel is zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans te creëren tussen zoete kersen- en fruittonen en de aardse smaak van hennep.

Deze blunt wraps zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonder alternatief voor traditionele tabaksblunts. Omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke hennep, zijn ze vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden die vaak worden gevonden in traditionele tabaksblunts. Hierdoor zijn ze een perfecte keuze voor mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid en welzijn.

De Juicy Jay’s Hemp Blunt Wraps Red Storm Cherry Pie zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of tools om te rollen. Ze zijn verkrijgbaar in een standaardformaat en zijn geschikt voor alle soorten droge kruiden. Met hun unieke en heerlijke smaak, zijn ze perfect voor speciale gelegenheden of gewoon voor dagelijks gebruik.

In tegenstelling tot traditionele tabaksblunts, zijn deze hennep blunt wraps ook geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat ze vrij zijn van dierlijke producten. Dit maakt ze een geweldige keuze voor mensen die zich zorgen maken over dierenwelzijn en het milieu.Kortom, Juicy Jay’s Hemp Blunt Wraps Red Storm Cherry Pie met Infused Terpenen zijn een hoogwaardig product dat perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een gezonder en smaakvoller alternatief voor traditionele tabaksblunts. Met hun unieke smaak en aroma zullen ze zeker een hit zijn bij cannabisliefhebbers overal ter wereld.

Red Storm Wraps:
- Smaak: Kersen taart.
- Lengte: 92mm en breedte 53mm.
- Prijs per box van 25 verpakkingen.
Je beoordeling
Review versturen
Welkom bij Smoke Discounter
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen