Zoeken

JUMBO GRINDER STEEL LEAF GREEN box/12

  • Pakjes
    12

€ 39,95
Geen voorraad
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Altijd op voorraad
  • Super service & de juiste kennis
Product specificaties
De JUMBO GRINDER STEEL LEAF GREEN box bevat 12 grinders, elk met een diameter van 50 mm en een hoogte van 40 mm. De grinders zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een opvallende groene kleur met een bladmotief. De grinders zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen dagelijks gebruik.

De JUMBO GRINDER STEEL LEAF GREEN biedt een efficiënte manier om je favoriete kruiden te vermalen. De scherpe tanden van de grinder maken het gemakkelijk om kruiden te vermalen tot de gewenste grootte. De grinders hebben ook een handige zeef, waarmee je de fijngemalen kruiden van de grotere stukken kunt scheiden. De zeef is gemakkelijk te verwijderen en te reinigen.

De JUMBO GRINDER STEEL LEAF GREEN is ook zeer draagbaar. De grinders passen gemakkelijk in je zak of tas en zijn perfect voor onderweg. De grinders zijn ook gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige grinder die lang meegaat en gemakkelijk te gebruiken is, is de JUMBO GRINDER STEEL LEAF GREEN box met 12 grinders zeker het overwegen waard. Met zijn duurzame ontwerp, scherpe tanden en handige zeef, zal deze grinder je zeker helpen om je kruiden perfect te vermalen.
Je beoordeling
Review versturen
Welkom bij Smoke Discounter
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen